Pàgines sobre creació de treball, mercat laboral i sindicats.
Arsett
Empresa de treball temporal.
Autoocupació
Centre de promoció i gestió d'iniciatives d'autoocupació. Amb guies, eines, formes jurídiques, programes formatius, ajudes i beques.
Centre d'informació per a treballadors estrangers - CITE
De Comissions Obreres. Agenda, novetats i notícies.
Fòrum ETSEIB
Esdeveniment organitzat per estudiants dels últims cursos de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona, amb el propòsit de fer més accessible el camí al món professional dels nous enginyers.
Grup Catala de treball
Empresa de treball temporal.
Infofeina
Portal de la feina que ofereix de forma gratuita l'accés a les ofertes de treball actualitzades i organitzades per àrees, poblacions i/o províncies, dins l'àmbit de Catalunya.
Servei d'Ocupació de Catalunya
Organisme adscrit al Departament de Treball que té com a missió promoure l'ocupació de qualitat, en condicions d'igualtat, per contribuir a la cohesió social i al desenvolupament competitiu de l'empresa catalana.
Servei d'Ocupació de les Illes Balears
Organisme adscrit a la Conselleria de Treball i Formació, el qual planifica, gestiona i coordina, amb la participació dels agents econòmics i socials més representatius, les actuacions relatives a les polítiques d'ocupació.
Temporal Quality
Empresa de treball temporal present a tota Catalunya i Andorra. Servei integral de recursos humans amb informació d'empreses, candidats i consulta de currículums i ofertes.
Treballar
Informació pràctica per a treballadors i futurs treballadors: accés a la funció pública, col·legis professionals, trobar feina, seguretat i salut laboral.
Treballateca
Ofertes i demandes de llocs de treball.
Tribunal Laboral de Catalunya
És la institució responsable d'intervenir en els conflictes d'interessos entre treballadors i empresaris a Catalunya, i que actua com a òrgan de mediació, arbitratge i conciliació en les relacions laborals.

Aquesta categoria en altres idiomes: 31

[Mozilla Digging]
Darrera actualització:
Juliol 30, 2016 at 5:15:06 UTC
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts