In Partnership with AOL
Mira també:
Aquesta categoria en altres idiomes:
 • Agrupació Astronòmica de Barcelona (ASTER) - Entitat privada sense afany de lucre, fundada l'any 1948 i d'àmbit d'actuació circumscrit a Catalunya, que reuneix els afeccionats a l'astronomia i ciències afins.
  [!]
 • Associació Catalana de Comunicació Científica - L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) es constitueix el 1990 com a entitat professional que agrupa comunicadors científics, periodistes especialitzats, científics, divulgadors i editors de l’àmbit català amb interès per comunicar la informació científica en els mitjans escrits i audiovisuals.
  [!]
 • El Barranc de Biniaraix - Un estudi del Barranc de Biniaraix, fotos sobre el paisatge i activitats etnografiques.
  [!]
 • Centre d'Estudis Avançats de Blanes (CEAB) - Centre de recerca del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), que depèn del Ministeri d'Educació i Ciència, especialitzat en Biologia Marina, Limnologia i Ecologia.
  [!]
 • Centre de Supercomputació de Catalunya - El Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA) és un consorci de caràcter voluntari. L'objectiu del CESCA és gestionar un gran complex de sistemes de càlcul i de comunicacions per donar servei a la universitat i a la recerca, tot basant-se en tres eixos d'actuació: la supercomputació, les comunicacions i la promoció.
  [!]
 • Centre Mediterrani d'Investigacions Marines i Ambientals (CMIMA) - El centre, situat al Passeig Marítim de Barcelona, pertany al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i acull l'Institut de Ciències del Mar de Barcelona (ICM) i la Unitat de Tecnologia Marina (UTM). Recerca, vaixells, serveis, personal, campanyes, projectes i bases de dades.
  [!]
 • Centre Tecnològic Forestal de Catalunya - CTFC - Centre de recerca aplicada, formació i transferència de tecnologia situat a Solsona. El CTFC és un consorci format pel Consell Comarcal del Solsonès, la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida la Fundació Catalana per a la Recerca i la Generalitat de Catalunya.
  [!]
 • Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) - Delegació a Catalunya. Presentació, novetats, serveis i documents.
  [!]
 • Grup de Científics i Técnics per un futur no nuclear - GCTPFNN - Barnagel - Ecotrel - Entesa Catalana per una energia neta i renovable - Sistema energètic sostenible, tant a Catalunya com a la resta del món. - Som gent de les ciències i de les tècniques procupada per la insostenibilitat dels sistemes energètics, tant a Catalunya, com a l'estat espanyol i al món. Sistemes energètics insostenibles tant a nivell ecològic, com econòmic, social i cultural, doncs són sistemes energètics basats en fonts d'energia brutes i no renovables, a més de ser molt ineficients
  [!]
 • Institució Milà i Fontanals - Centre dependent del CSIC. Butlletí informatiu, la institució, els departaments, enllaços, biblioteca i etnografia.
  [!]
 • Institut Català de l'Energia - Entitat per a promoure que es duguin a terme projectes d’innovació tecnològica, tant en el sector industrial com en el terciari i el de transport.
  [!]
 • Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial - INTA: - Organisme Públic d’Investigació especialitzat en la investigació i desenvolupament tecnològic aeroespacial.
  [!]
 • Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE) - Entitat pública que busca promoure l'eficiència energètica i l'ús racional de l'energia, així com donar suport a la diversificació de les fonts d'abastament i impulsar la utilització de les energies renovables.
  [!]
 • Institut Universitari de Ciència i Tecnologia IUCT - Presentació, novetats, localització, serveis d'anàlisi i consultoria i formació. Empresa d'innovació i desenvolupament tecnològic, que té per objectiu el desenvolupament, implantació i promoció de noves tecnologies i productes per als sectors Químic, Farmacèutic, Química Fina, Mediambiental i Alimentari, entre d'altres.
  [!]
 • Internet 2 a Catalunya - Innovació en l'àmbit d'Internet - Fundació ubicada a la UPC dedicada al desenvolpuament de l'Internet de segona generació, mitjançant la banda ampla i el desenvolupament de Software avançat.
  [!]
 • Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya - Amb informació general, catàleg d'exposicions, informació per a les escoles, col·leccions, serveis, agenda, notícies, fòrums, xat i enllaços. És integrant del sistema mNAC on s'agrupen diferents museus diferents cadascun diferent per la seva singularitat.
  [!]
 • Mètode - Revista de divulgació científica - Revista Valenciana de divulgació científica, de periodicitat trimestral i amb un anuari que recopila els millors articles i monogràfics de l'any.
  [!]
 • Parc científic de Barcelona - Estructura del sistema d'innovació creada per la Universitat de Barcelona, amb el suport de la Fundació Bosch i Gimpera i la Caixa Catalunya
  [!]
 • Parc tecnològic del Vallès - Parc tecnològic situat a Cerdanyola del Vallès, per al suport i el foment de l'investigació tecnològica
  [!]
 • Societat Catalana d'Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT) - Composició, inscripcions, agenda d'activitats, grups de recerca, trobades, congressos, informació del premi Antoni Quintana Martí i darrers números de la revista «L'Ictineu».
  [!]
 • Societat Catalana de Biologia - Filial de l'IEC. Els objectius bàsics de la SCB són reunir els professionals i els estudiosos de les ciències de la vida que se senten units per una llengua i una cultura comunes i difondre el desenvolupament de la ciència que es fa las Països Catalans arreu del món mitjançant les relacions entre científics i institucions científiques.
  [!]
 • Societat d'Història Natural de les Illes Balears - SHNB - Inclou el Bolletí de la Societat, les activitats, projectes i dades útils per als naturalistes que cerquin informació sobre les Illes Balears o sobre bibliografia de temàtica naturalística.
  [!]
Voluntari per editar aquesta categoria.
[Mozilla]
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Condicions d'ús
Visita els nostres llocs germans  mozilla.org | MusicMoz | Wikipedia

Darrera actualització: Abril 21, 2016 at 5:54:07 UTC - edita