Webs especialitzades en descriure o analitzar el fenomen de la digitalització de la societat actual, batejat com a "Societat de la Informació". Poden ser institucions, projectes, planes informatives...
Butlletí del SI
Accés als butlletins informatius mensuals i als articles d'opinió publicats per la la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya. Fins el 2003.
Fundació IBIT
La Fundació Illes Balears Innovació Tecnològica és un centre tecnològic dedicat a l'anàlisi, desenvolupament i promoció de les noves tecnologies per conduir les Illes Balears cap a la Societat de la Informació i el Coneixement.
OASI - Organisme Autònom per a la Societat de la Informació
És una eina pública que depèn de la Diputació de Tarragona que garanteix serveis telemàtics als ens locals i als ciutadans de les nostres comarques.
Projecte Internet Catalunya
Programa de recerca interdisciplinari sobre la societat de la informació a Catalunya realitzat per investigadors de l'Internet Interdisciplinary Institute (IN3) de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), amb la col·laboració de diferents entitats i persones en les tasques d'enquesta i documentació.
Societat de la Informació
Alfabetització digital contra la fractura digital.
[Travel Mozilla]
Darrera actualització:
Maig 6, 2015 at 17:45:09 UTC
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional