World Bulgarian Компютри Хардуер Периферни Устройства
7
Периферни са онези устройства които не са част от самия компютър но са свързани с него и обикновенно се разпологат близо до него. Известни са още и като входно/изходни (I/O) устройства. Някои периферни устройства се монтират заедно с основните елементи на компютъра, например: твърд диск, CD-ROM или мрежова интерфейсна карта. Други периферни устройства се намират извън кутията на компютъра, като принтер, сканер или плотер.
Nail-Painter
Принтери за декорация на нокти - компютърен маникюр и педикюр.
Rais LTD
Продава офис оборудване - цветни и монохромни копирни машини, мултифункционални устройства, принтери, инженерни машини и плотери. Сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка.
Арбикас
Предлага принтери - нови и втора ръка, сервизно обслужване и консумативи на повечето известни марки.
Баркод Системи България ООД
Предлага гама устройства в областта на баркод технологиите: скенери, терминали и принтери както и изграждане на цялостни баркод системи.
Полимакс 55 ООД
Зареждане и презареждане на тонер касети за лазерни принтери, мастилници, смяна на ленти на матрични принтери, ремонт и профилактика на лазерни принтери.
Технология на Принтерите
Описва действието на матричните, лазерните и мастилоструйните принтери, разходи за печат на страница, скорост и натоварване.
Тимекс БГ
Продава и сервизира лазерни принтери, скенери и копирна техника.

Тази категория на други езици: 13

[Cellphone Mozilla]
Последно обновяване:
Февруари 26, 2014 at 19:35:12 UTC
Компютри
Игри
Здраве
Дом
Новини и медии
Развлечения
Справочник
Региони
Наука
Пазаруване онлайн
Общество
Спорт
All Languages
Изкуство
Бизнес