World Bosanski Zdravlje Alternativna medicina
14
U ovu kategoriju spadaju sve vrste lijecenja koje sluze kao "alternativa" ili dopuna "konvencionalnoj" odnosno "zapadnoj" medicini. U novije vrijeme cesto je u upotrebi izraz integrativna medicina. Misli se na medicinu koja u sebi integrira tj. objedinjuje sve metode koje su do sada pokazale efekte u lijecenju oboljelih, bilo da ih je savremena nauka dokazala ili je brojnim studijama samo registrovala njihovu efikasnost.

kategorije 2

Eserihija koli /coli/ infekcije i terapije
Poznato je da veliki deo stanovnistva veoma malo zna o eserihija koli bakteriji. Urinarne infekcije mogu da se lijece prirodnim putem veoma efikasno dok...
Hamajlija Talisman Amulet
Mnoštvo informacija iz oblasti Sihra, Uroka, Džina, Magije i načinu borbe od navedenih. ...
Hrana kao lijek
Blog o zdravim namirnicama i pripremi istih u svrhu zdraviljeg nacina prehrane.
Lijecenje-kuranom.com
Posjetite nas i sve ce vam biti jasnije.
Liječenje Kur`an-i Kerimom
Specijalista za Islamski egzorcizam ,skidanje svih oblika crne magije , i usluga hidžame (puštanje štetne krvi putem vakuum čašica) .
Medjunarodni Festival ljekovitog bilja i caja
Festival koji se bavi razvojem i problemima vezanim za prikupljanje i distribuciju ljekovitog bilja na tlu Bosne i Hercegovine.
Mirjana i Vedran Hasanagic - Kratka biografija
Autor Vedran Hasanagic http://hasanagic.com/ U Kanadi smo na “Akademiji Za Prirodno Lijecenje” (Canadian Academy Of Natural Healing), stekli diplome aroma terapeuta. Takodje smo sertifikovani od “Kanadskog Ispitivackog Tijela Za Alternativnu Medicinu” (Canadian Examining Board For Alternative Medicine) kao prirodni iscjelitelji. Zavrsili sam i Akademiju Prirodne Medicine u Kalkuti, Indija (Indian Academy Of Natural Medicine, Calcuta, India) i dobili titulu doktora herbalistike (MD.AM). Mirjana je takodje specializovana za zdravu i pravilnu ishranu.
Riznica Tajni (Ahmed Bosnic)
Najveca riznica tajni, alternativnog pristupa zdravlju i misterija na ex-Yu prostorima!

Ova kategorija na drugim jezicima: 31

[Medical Mozilla]
Posljednja izmjena:
četvrtak novembar 03 01:35:10 EDT 2016
Zdravlje
Domaćinstvo
Novosti
Rekreacija
Preporuke
Regionalno
Nauka
Kupovina
Društvo
Sport
All Languages
Umjetnost
Poslovanje
Računari
Igre