U ovoj kategoriji su predtavljene putnicke agencije koje organizuju i nude razlicite putnicke usluge.
Atlantis Travel
Agencija koja pored grupnih i pojedinacnih putovanja, u programu ima prodaju avionskih karata te usluge rent-a-cara. Poslovnice se nalaze u Sarajevu i Zagrebu.
Jahorina.org
Turisticka agencija sa ponudom privatnog i hotelskog smjestaja u zimskim i ljetnim odmaralistima, organizacijom razlicitih izleta na okolne planine. Data je i mogucnost rezervacija putem interneta sa cijenama usluga.
Kompas
Usluge putovanja po europskim i svjetskim centrima. Osim toga u ponudi su razlicita krstarenja, avionske karte, rent-a-car usluge, organizacija kongresa i simpozija a za poslovna putovanja se nude posebne usluge.
Rafting Tours
Rafting ponuda na rijekama Bosne i Hercegovine kao i mogucnost splavarenja, voznja kanuom i kajakom te nocnog raftinga. Kontakt informacije i linkovi sa svjetskim rafting udruzenjima.
Relax Tours
Turistička agencija sa dvije poslovnice u Sarajevu. Nudi turističke aranžmane, avio karte, ekskurzije, te organizaciju kongresa i seminara.
Turistička agencija Tavor
Turisticka agencija Tavor agencija, sedištem u Palama, bavi se ponudom turistickih aranzmana
Unis Tours
Pružanje razlicitih vrsta turističkih usluga, od klasičnih preko aranžmana do specijalnih programa. U okviru agencije postoji sektor za iznajmljivanje vozila sa vlastitimm voznim parkom sa nekoliko tipova vozila.

Ova kategorija na drugim jezicima: 1

[Showshoe Mozilla]
Posljednja izmjena:
četvrtak maj 29 18:35:06 EDT 2014
Regionalno
Nauka
Kupovina
Društvo
Sport
All Languages
Umjetnost
Poslovanje
Računari
Igre
Zdravlje
Domaćinstvo
Novosti
Rekreacija
Preporuke