Această categorie conţine site-uri Web cu conţinut adresat adolescenţilor sau creat de aceştia. Aceste pagini trebuie să conţină un caracter necomercial, disponibil în limba română.
Ciprian
[ Adolescenţi/Adolescenţi maturi ] Pagina personală a lui Ciprian din Lupeni, despre interesele lui.
DMG Blog
[ Adolescenţi maturi ] Blog personal de tehnologie si informatii mondene.
Giurca, Alexandru
[ Adolescenţi/Adolescenţi maturi ] Un elev român în Germania. Povestiri din viața de zi cu zi.
Icsel
[ Adolescenţi ] Oferă date personale despre elevul bucureştean, aplicaţii software proprii, un blog şi o listă cu site-urile preferate.
MarinelPadurice
[ Adolescenţi/Adolescenţi maturi ] MarinelPadurice – Este un site general, se încadrează în categoriile diverse, bloguri, personal, publicitate. Pe acest site veți găsi posturi cu un caracter personal, dar și posturi de publicitate și promovare, știri sau opinii.
Mortu`s Blog
[ Adolescenţi/Adolescenţi maturi ] Mortu.eu este un blog oradean scris de un oradean :-) (Bogdan aka Mortu`) si face parte din categoria PERSONAL – INFOTAINMENT. Cu alte cuvinte aici vei intalni : - gandurile, intamplarile, trairile mele proprii si personale transpuse in biţi putini. Modul de redactare ma deosebeste de restul bloggerilor/persoanelor care aleg sa-si aduca?viata in online. - stirile relevante care nu strica sa le stii - articole despre blogosfera oradeana, romaneasca cat si despre conceptul de blog
Succesul
[ Adolescenţi/Adolescenţi maturi ] Articolele care te vor ajuta sa descoperi in tine calea de urmat catre succesul in viata, cariera, afaceri sau relatii.
Zboara Blog
[ Adolescenţi maturi ] Prezintă sub forma unor articole părerile lui Radu, Victor şi Cosmin despre filme, cărţi şi subiecte de interes cotidian.
[Mowing Mozilla]
Ultima actualizare:
iunie 6, 2016 at 20:52:05 UTC
Oameni şi societate
Activităţi şcolare
Sporturi şi preferinţe
Viaţa tinerilor
All Languages
Artă
Divertisment
Jocuri
Sănătate