Această categorie include site-uri Web create pentru copii şi adolescenţi, cu conţinut în limba română şi cu caracter necomercial. Sunt prezentate activităţile legate de teatru, actori şi personaje imaginare puse în scenă.
Andantino
[ Copii/Adolescenţi ] Ansamblu artistic destinat copiilor talentaţi, cărora le place muzica, dansul şi teatrul muzical, cu vârsta cuprinsa intre 4 și 14 ani. Sunt prezentate date despre membri, programul spectacolelor, fotografii şi cântece în format audio şi video, şi date de contact.
Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii
[ Adolescenţi/Adolescenţi maturi ] Detalii despre spectacolele şi programul acestui eveniment organizat de teatre bucureştene, în luna octombrie a fiecărui an. Include şi fotografii din timpul spectacolelor.
Libelula
[ Copii/Adolescenţi ] Companie de teatru de păpuşi situată în Bucureşti. Organizează petreceri festive pentru copii şi adolescenţi. Include imagini ale actorilor şi lista de spectacole.
Teatrul Ion Creangă
[ Copii/Adolescenţi ] Sunt oferite informaţii despre spectacole, repertoriu, teatru, şi actori, alături de o pagină cu textele poveştilor puse în scenă. Situat în București.
Teatrul Licurici
[ Copii/Adolescenţi ] Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” de la Chișinău, Republica Moldova. Prezintă spectacolele stagiunii, cu fotografii și informații despre actori și date.
Teatrul Țăndărică
[ Copii/Adolescenţi ] Prezintă spectacolele cu fotografii și informații, precum și un muzeu virtual care permite o călătorie prin timp în lumea fabuloasă păpuşilor şi marionetelor de patrimoniu din istoria de peste 60 de ani a Teatrului de Animaţie Ţăndărică din București.

Această categorie în alte limbi: 9

[Drama Mozilla]
Ultima actualizare:
ianuarie 7, 2013 at 6:24:04 UTC
Artă
Divertisment
Jocuri
Sănătate
Oameni şi societate
Activităţi şcolare
Sporturi şi preferinţe
Viaţa tinerilor
All Languages