Categoria sobre ajut escolar (activitats, apunts o recursos). Els llocs d'aquesta categoria es destinen a escolars i estudiants d'institut. Estan dissenyats per ajudar els estudiants amb preguntes de deures i problemes.

categories 2

Mira també: 1

,ber Digital
Bloc dels alumnes de sis蠤el CEIP L',ber, Albesa.
Diari de l'escola
[ Nens/Adolescents/Joves ] Un diari amb informaciࡣtualitzada al llarg de la setmana.
Edu365.com
[ Nens/Adolescents ] Portal del Departament d'Educaciథr a pares i alumnes, amb nots, agenda, novetats, canals, xats i apartats per nivells educatius.
EDUC&
[ Adolescents/Joves ] Projecte del Govern d'Andorra que connecta, d'una manera permanent, tots els centres del pantre ells i a una infraestructura de servidors seguritzats. Centres, enlla篳, recursos i p৩nes per a l'ensenyament de diversos nivells.
Un Me Contes
[ Nens ] Projecte d'educaci୵lticultural elaborat per mestres del CEIP Garcia Fossas d'Igualada i un representant de l'equip del Programa d'Educaciïmpensat⩡ del Baix Llobregat-Anoia. Projecte, metodologia i propostes per als diferents ensenyaments (des d'infantil fins a prim಩a).
The Parri Joter's "Peich"
[ Adolescents/Joves ] Activitats i continguts de filosofia i ci讣ies socials. Nots, novetats, suggeriments, llibre de visites, f⵭ i xat.
Un passeig pel Bages
[ Nens/Adolescents ] Projecte telemഩc d'intercanvi d'informaci೯bre els municipis del Bages a partir de les aportacions de grups d'alumnes dels centres d'ensenyament primari de la comarca. Adre硴 a grups classe de cicle mitjࠤe prim಩a de la comarca.
Projecte Les Plantes Cacera del tresor per a 2n de prim಩a
[ Adolescents/Joves ] Projecte Les plantes. Aquesta activitat est࠰reparada per als nens i nenes de segon de prim಩a. En l'apartat d'activitats podran fer una Cacera del tresor.
Uraniborg
[ Nens/Adolescents/Joves ] Revista de ci讣ia sobre fa, astronomia i biologia. La Fusi८ fred, els Mems, el judici de Galileu, la mort del Sol, Tycho Brahe, l'esfera de Dyson, Trofim Lysenko i la vida en altres planetes. Amb passatemps, test i f⵭.
Xarxa Telemഩca Educativa de Catalunya (XTEC)
[ Adolescents/Joves ] Recull de recursos i p৩nes per a l'ensenyament de diversos nivells.
[Book Mozilla]
Darrera actualització:
Gener 8, 2017 at 10:53:51 UTC
All Languages
Jocs
Salut